Plastic verpakkingsmateriaal

Plastic verpakkingsmateriaal
SFA verpakkingen

Plastic verpakkingsmateriaal

Als het aankomt op verpakkingen, valt de keuze van veel fabrikanten op plastic verpakkingsmateriaal. Het is niet alleen goedkoop, maar het doet ook ontzettend goed waar het voor gemaakt is: producten beschermen tegen externe invloeden als uitwerkingen van licht, vocht en aantasting door transport of opslag. Bovendien is het veelzijdig vorm te geven en kun je je kunststof containers dus naadloos aan laten sluiten op je huisstijl.

Bij SFA doen we daar nog een schepje bovenop. Wij gebruiken voor onze verpakkingen louter homogeen plastic verpakkingsmateriaal dat 100% recyclebaar is. Daarmee kom je grotendeels tegemoet aan de eisen voor de aanvraag van een verlaagd belastingtarief en geniet je flinke kortingen op de afvalbeheersbijdrage. Bekijk grootste assortiment spuitgietverpakkingen van Europa en ontdek ook jouw ‘packaging that sells’.

Bekijk aanbod

Plastic-verpakkingsmateriaal-aanbod
Duurzaam-en-recyclebaar-

Duurzaam & recyclebaar

Plastic verpakkingsmateriaal is, mits recyclebaar, vaak milieuvriendelijker dan wordt gedacht. In vergelijking met glazen, kartonnen dozen of blik laat het zelfs een kleinere ecologische footprint achter. En het kan nog beter. Met onze Slimline verpakkingen beperken we bijvoorbeeld het gebruik van kunststof tot een minimum; er wordt per product tot wel 25% plastic bespaard. Recyclebaar, licht qua gewicht, hittebestendig en geschikt voor bedrukking met in mould labeling (IML).

Plastic verpakkingsmateriaal op maat

In ons ruime assortiment spuitgietverpakkingen vind je haast altijd wel een geschikte container voor je product. Of dat nu een klein schaaltje of grote emmer is. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan bewandelen we graag een traject waarbij we een ontwerp op maat maken. Een tailor made verpakking die voldoet aan al uw technische wensen, gebruiksvriendelijker is en ook nog beter opvalt in het schap.

Neem contact op

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van plastic verpakkingsmateriaal voor jouw onderneming? Laat je inspireren door een greep uit het assortiment dat online beschikbaar is of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag een containers die beter zijn voor het milieu … en voor je omzet.

Neem contact op

mogelijkheden van plastic verpakkingsmateriaal

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
nuttig-weten-plastic-verpakkingsmateriaal