Verpakkingsgroothandel & leverancier

Verpakkingsgroothandel en leveranciers
SFA verpakkingen

Verpakkingsgroothandel & leverancier

Bij SFA Packaging kennen we nagenoeg het grootste assortiment spuitgietverpakkingen van Europa en omdat we ook in kleinere aantallen leveren fungeren we ook als verpakkingsgroothandel. Of het nu een klein bakje betreft of een grote emmer, met een breed scala aan vormen en maten kunnen we je altijd voorzien van de kunststof verpakking die perfect aansluit bij de producten van je bedrijf. Containers die jouw product goed uit laten komen. Zowel in het bewaren van de kwaliteit als in het opvallen in het schap.

Dat doen we al ruim 20 jaar lang. In al die tijd hebben we ons opgewerkt tot meer dan alleen een verpakkingsgroothandel voor binnen- en buitenlandse ondernemingen uit diverse branches. We produceren namelijk allerlei containers voor food en non-food producten. Altijd van 100% recyclebaar kunststof, zodat je verpakkingen grotendeels voldoen aan de vereisten voor het aanvragen van korting op het tarief voor de afvalbeheersbijdrage. Dat scheelt weer. Bekijk ons assortiment of neem contact op en laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Bekijk aanbod

SFA Verpakkingsgroothandel en leverancier
Meer dan een verpakkingsgroothandel

Meer dan een verpakkingsgroothandel

Zoals bij iedere verpakkingsgroothandel kun je ook bij ons terecht voor emmertjes, bakjes, schaaltjes, potjes en bekertjes in diverse maatvoeringen en vormen. Rond of vierkant en van 25 milliliter tot wel 62 liter. Maar je kunt ook een traject bewandelen waarbij we een speciaal model voor je ontwerpen. Eentje die nóg gebruiksvriendelijker en duurzamer is en waarmee je je gegarandeerd onderscheidt van de concurrentie. Dat is het maatwerk van SFA Packaging.

Duurzaam & recyclebaar

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zijn plastic verpakkingen, mits recyclebaar, vaak minder milieubelastend dan alternatieven als blik, glas of karton. Bovendien zijn ze veel weerbarstiger en veelzijdiger, waardoor de keus al snel op kunststof valt. Om ook onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden creëren we op efficiënte wijze duurzame verpakkingen die 100% recyclebaar zijn, hergebruikt kunnen worden en verspilling tegengaan door de inhoud langer goed te bewaren. Reuse, reduce en recycle.

Neem contact op

Meer weten?

Slechts een deel van ons aanbod staat online, dus wil je meer informatie oover de mogelijkheden voor maatwerk package design, over het assortiment of over de levering in kleine aantallen zodat we voor jou als verpakkingsgroothandel fungeren? Neem dan vrijlbijvend contact op met de experts. We vertellen je er graag meer over en voorzien je van praktisch advies dat je verder helpt.

Neem contact op

Meer weten

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Icoon gebruiksvriendelijkheid

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

Icoon gebruiksvriendelijkheid

In Mould Labeling voor beste resultaat

Icoon gebruiksvriendelijkheid

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk