Plastic containers

Plastic containers
SFA verpakkingen

Plastic containers

Plastic containers zijn niet voor niets het meest gebruikte verpakkingsmateriaal. Je kunt er immers zowel food als non-food producten kwijt, het biedt bescherming tegen licht en vocht en daarnaast zijn plastic verpakkingen weerbarstig genoeg om niet te beschadigen tijdens transport en opslag. Bovendien kennen ze doorgaans ook nog een esthetische waarde die naadloos aansluit op de huisstijl van je merk of onderneming.

Bij SFA Packaging vind je het grootste aanbod spuitgietverpakkingen van Europa. Wij bieden in ronde, vierkante en rechthoekige modellen in diverse maatvoeringen. Van 25 milliliter tot wel 62 liter. Gemaakt van 100% recyclebaar kunststof, voorzien van topkwaliteit bedrukking en geschikt voor in magnetron, diepvries en vaatwasser. Bekijk al onze plastic containers en ontdek de verpakking die jouw product helemaal tot zijn recht laat komen!

Bekijk aanbod

de beste Plastic containers
Duurzame plastic containers

Ook voor maatwerk

Je kunt ook een traject bewandelen waarbij we plastic containers ontwerpen die helemaal op maat worden gemaakt. Zo weet je zeker dat je jouw producten beter opvallen in het schap en een streepje voor hebben op die van de concurrent. Daarbij bedrukken we middels in-mould labeling. Dat houdt in dat het label niet op, maar ín de verpakking wordt verwerkt. Sterk, milieuvriendelijk, hygiënisch en bovendien met lagere productiekosten.

Duurzame plastic containers

Bij SFA hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom passen we de reuse, reduce en recycle principes toe: je kunt onze plastic containers hergebruiken (reuse), er is minder verspilling omdat producten beter en langer bewaard worden (reduce) en onze verpakkingen worden altijd gemaakt van 100% recyclebaar materiaal (recycle). Daarnaast gebruiken we met onze Slimline verpakking tot wel 25% minder plastic per container!

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze plastic containers voor jouw bedrijf? Of wil je wat vrijblijvend advies? We helpen je graag aan een betere verpakking. Beter voor het milieu én beter voor jouw omzet. Packaging that sells. Daar staan we voor. Neem gerust contact op en laat je inspireren.

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden bij plastic containers

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
plastic-containers-nuttig