Food packaging

Food packaging
SFA verpakkingen

Food packaging

Slimme food packaging zorgt ervoor dat voedsel aanzienlijk langer houdbaar blijft. De hoge barrières van onze kunststof verpakkingen beschermen producten tegen licht, zuurstof, water en CO2 en zorgen er zo voor dat de textuur zo lang mogelijk intact blijft en voedingsstoffen optimaal worden behouden. Op die manier garanderen we je de hoogste productkwaliteit. En daar profiteren jouw klanten weer van.

Bij SFA leveren we al meer dan 20 jaar verpakkingen aan zowel kleine als grote merken in de voedselbranche in binnen- en buitenland. Inmiddels beschikken we over het grootste assortiment kunststof- en spuitgietverpakkingen van Europa, waardoor we gegarandeerd de meest passende food packaging voor je kunnen realiseren. Altijd efficiënt geproduceerd en gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Bekijk onze verpakkingen en laat je inspireren.

Bekijk aanbod

Slimme food packaging
Meer dan food packaging

Meer dan food packaging

Bij SFA denken we graag met je mee. We gaan graag een stapje verder dan alleen het leveren van de verpakking. Effectieve food packaging moet immers niet alleen het voedsel zo goed en zo lang mogelijk vers houden, maar ook gebruiksvriendelijk zijn en opvallen in het schap. Daarom nemen we zelf de verantwoording over het totaalproces. We besteden bijvoorbeeld aandacht aan het package design, de praktische eigenschappen én aan de werkbaarheid in de productielijn. Alles moet kloppen.

Standaard & tailor made

Potjes, bakjes, emmertjes en kokertjes … je kunt bij ons terecht voor een ruime keus in standaard voedselverpakkingen in diverse maten, maar we ontwerpen ook graag iets voor je op maat. Iets innovatiefs wat gegarandeerd de aandacht trekt en wat perfect past bij jouw product of merk. Daarbij maken we gebruik van in-mould labeling: sterke, duurzame en hygiënische bedrukking met een haast oneindig aantal mogelijkheden.

Neem contact op

Meer weten?

Wil je ook de pakkans vergroten met een nieuwe en opvallende verpakking? Laat je inspireren door onze standaard modellen of neem contact op en ontdek de eindeloze mogelijkheden en voordelen van custom made packaging design voor jouw producten.

Neem contact op

onze standaard modellen

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
nuttig om te weten-food packaging