Packaging design

SFA verpakkingen

Packaging design

Opvallen in het schap lukt tegenwoordig niet meer alleen met een grafische vormgeving die anders is dan die van je concurrent. Het onderscheidend vermogen zit ‘m juist in het ontwerp van de verpakking zelf: het packaging design. Met een creatieve, slimme en gebruiksvriendelijke verpakking die ook nog raakt aan de kernwaarden van jouw product of bedrijf trek je namelijk pas echt de aandacht. Daarmee maak je het verschil.

Bij SFA maken we graag maatwerk packaging design waarin jouw product het best uitkomt. Met onze innoverende verpakkingen en creatieve ontwerpen zorgen we voor herkenbaarheid en vergroten we de pakkans. Net even anders dan je gewend bent, maar daardoor wel opvallend en uniek. En natuurlijk volledig gebaseerd op jouw wensen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Neem contact op

Waarom nieuw packaging design

Waarom nieuw packaging design?

Je eigen verpakking laten ontwerpen zorgt er niet alleen voor dat je meer opvalt in het schap. Door gebruikservaringen van klanten mee te nemen in het ontwerp weet je zeker dat je nieuwe package aan al hun wensen voldoet. Bovendien maken nieuwe technieken het mogelijk om verpakkingen goedkoper, met minder kunststof en duurzamer te produceren. Hoog tijd dus om je oude emballage eens onder de loep te leggen!

Werkwijze

Na een schapanalyse en de inventarisatie van jouw wensen en die van potentiële klanten, gaan award winning ontwerpers aan de slag met een creatief packaging design. Vervolgens kijkt onze technische afdeling naar de haalbaarheid en kun je zelf feedback te geven op een een prototype in de vorm van een tastbaar 3D model. Wel zo prettig. Wanneer alles volledig naar wens is wordt het productieproces gestart, waarbij we de kwaliteit uiteraard nauwlettend in de gaten houden.

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden

Wil je ook de pakkans vergroten met een nieuwe en opvallende verpakking? Laat je inspireren door onze standaard modellen of neem contact op en ontdek de eindeloze mogelijkheden en voordelen van custom made packaging design voor jouw producten.

Neem contact op

nieuwe en opvallende verpakking

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Packaging design-nuttig-weten