Food containers

SFA verpakkingen

Food containers

Dankzij de hoge barrières van onze food containers wordt de inhoud uitstekend beschermd tegen eventuele uitwerkingen van licht en vocht, alsmede tegen mogelijke beschadigingen tijdens transport en opslag. Bovendien kan er door gebruik van specifiek IML een zuurstofbarrière worden aangebracht die de houdbaarheid aanzienlijk kan verlengen. Daarmee blijven zowel de voedingsstoffen, textuur en smaak van het verpakte voedsel van de allerhoogste productkwaliteit en daar plukken zowel je onderneming als je klanten de vruchten van. Een win-win situatie dus.

Bij SFA Packaging beschikken we over nagenoeg het grootste aanbod spuitgietverpakkingen van Europa. Het is dan ook niet gek dat zowel grote als kleine spelers in de voedselbranche in binnen- en buitenland kiezen voor onze verpakkingen. We leveren immers duurzame food containers van 100% recyclebaar kunststof en kostenefficiënt geproduceerd. Ook in kleine oplage. Bekijk het aanbod en ontdek ook jouw perfecte verpakking!

Bekijk aanbod

Standaard & tailor made

Onze food containers zijn in alle mogelijke standaardvormen en -uitvoeringen te verkrijgen. Denk daarbij aan schaaltjes, bakjes, emmertjes en bekertjes. Vierkant en rond, met of zonder deksel, hersluitbaar en desgewenst ook geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser. Van 25 milliliter tot 62 liter. Daarnaast ontwikkelen we ook graag een tailor made verpakking voor je. Gebruiksvriendelijk package design dat nóg meer opvalt in het schap! Uiteraard met een strakke bedrukking via het hygiënische en sterke in mould labeling.

Duurzame food containers

Een betere wereld begint bij jezelf. Daarom produceren we bij SFA Packaging louter duurzame food containers. We gebruiken 100% recyclebaar plastic om verpakkingen te creëren die te hergebruiken zijn en verspilling verminderen door je producten zo goed mogelijk te bewaren. Bovendien kun je met onze verpakkingen een verlaging van het belastingtarief aanvragen en tot wel 40% korting genieten op de afvalbeheersbijdrage. Dat scheelt weer!

Neem contact op

Meer informatie

Wil je meer weten over onze food containers? Over de mogelijkheden van onze producten of over onze werkwijze? We vertellen je er graag meer over en helpen je aan jouw ideale verpakking. Neem contact op en laat je vrijblijvend adviseren!

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Nuttig om te weten