Verpakkingsspecialist

Verpakkingsspecialist
SFA verpakkingen

Verpakkingsspecialist maakt het verschil

Met jarenlange ervaring en expertise in de verpakkingsindustrie, zet SFA zich in om aan al uw verpakkingsbehoeften te voldoen, of het nu gaat om standaard- of maatwerkverpakkingen. Ontdek hoe wij als uw verpakkingsspecialist een verschil kunnen maken in uw bedrijfsvoering.

Neem contact op

Verpakkingsspecialist maakt het verschil
rol-verpakkingsspecialist

De rol van een verpakkingsspecialist in uw bedrijf

Als verpakkingsspecialist begrijpt SFA de rol die verpakking speelt in de bescherming, presentatie en marketing van uw producten. Wij bieden een breed scala aan verpakkingsmaterialen en -diensten aan, afgestemd op uw specifieke eisen. Ons doel is om niet alleen uw producten veilig te houden, maar ook om de waarde ervan te verhogen door middel van aantrekkelijke en functionele verpakkingsontwerpen.

Neem contact op

Duurzaamheid: een kernfocus van SFA

SFA, als toonaangevende verpakkingsspecialist, legt een sterke nadruk op duurzaamheid. Wij begrijpen het belang van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en zetten ons in voor het gebruik van recyclebare en hernieuwbare materialen. Onze duurzame verpakkingsinitiatieven zijn ontworpen om niet alleen het milieu te beschermen, maar ook om onze klanten te helpen voldoen aan de groeiende vraag naar groenere verpakkingsalternatieven.

Neem contact op

Duurzaamheid: een kernfocus van SFA
Innovatie in verpakkingen bij SFA

Innovatie in verpakkingen bij SFA

Innovatie staat centraal in de filosofie van SFA. Als verpakkingsspecialist investeren we continu in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste technologieën en materialen te integreren in onze verpakkingsoplossingen. Of het nu gaat om slimme verpakkingen die interactie met consumenten mogelijk maken of om geavanceerde beschermingstechnieken, SFA loopt voorop in de verpakkingsindustrie.

Neem contact op

Maatwerkverpakkingen: uw producten perfect verpakt

Bij SFA begrijpen we dat elk product uniek is en specifieke verpakkingseisen heeft. Als uw verpakkingsspecialist bieden wij op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die perfect aansluiten bij de vorm, grootte en kwetsbaarheid van uw producten. Ons team werkt nauw met u samen om verpakkingen te ontwerpen die niet alleen beschermen, maar ook de uitstraling en de merkidentiteit van uw producten versterken.

Neem contact op

Maatwerkverpakkingen: uw producten perfect verpakt

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Verpakkingsspecialist-nuttig-weten