Voedselverpakkingen: Bescherming & Presentatie

spuitgietverpakkingen voor voedsel
SFA verpakkingen

Voedselverpakkingen: Bescherming & Presentatie

In de hedendaagse markt zijn voedselverpakkingen meer dan alleen bescherming; ze zijn een verlengstuk van je merk. SFA Packaging begrijpt dit en biedt oplossingen die niet alleen je producten beschermen, maar ook je merk versterken. In een wereld waar de kwaliteit van voedsel centraal staat, is de juiste verpakking essentieel voor het behoud van versheid en smaak.

Neem contact op

Voedselverpakkingen: Bescherming & Presentatie
voedselverpakking

Het belang van kwalitatieve voedselverpakkingen

Voedselverpakkingen zijn als het visitekaartje voor je product. Ze beschermen niet alleen tegen externe factoren, maar dienen ook als het eerste contactpunt met je klanten. Een kwalitatieve verpakking zorgt voor een positieve eerste indruk en kan de verkoop stimuleren. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van voedselverspilling, aangezien producten langer houdbaar blijven.

Neem contact op

Onze expertise in voedselverpakkingen

Met jarenlange ervaring in de branche biedt SFA Packaging voedselverpakkingen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Onze verpakkingen zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, wat zorgt voor een optimale gebruikerservaring. We begrijpen de nuances van verschillende voedingsproducten en hoe we deze het beste kunnen presenteren en beschermen.

Neem contact op

vergadering voedselverpakking
voedselverpakking met bord

Duurzaamheid en voedselverpakkingen

In een wereld waar duurzaamheid centraal staat, biedt SFA Packaging voedselverpakkingen die milieuvriendelijk zijn zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare materialen, wat bijdraagt aan een groenere planeet. Daarnaast zijn we constant op zoek naar innovatieve manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Neem contact op

Innovatie in voedselverpakkingen

De voedselindustrie is constant in beweging. SFA Packaging blijft op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties in voedselverpakkingen, zodat we altijd de meest geavanceerde en relevante oplossingen kunnen bieden. Dit zorgt ervoor dat jouw producten altijd op de best mogelijke manier worden gepresenteerd, zowel in fysieke winkels als online.

Neem contact op

Innovatie in voedselverpakkingen
voedselverpakking kantoor

Kiezen voor de voedselverpakkingen van SFA Packaging

Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor al je voedselverpakkingsbehoeften. We werken nauw samen met onze klanten om verpakkingen te creëren die waarde toevoegen aan hun producten en hun merk versterken. Door te kiezen voor SFA Packaging, kies je voor een partner die begrijpt wat er nodig is om in de huidige markt te slagen.

Bij SFA Packaging zetten we ons in voor uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze voedselverpakkingen zijn het resultaat van jarenlange ervaring, innovatie en een diepe toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw voedselproducten kunnen helpen schitteren op de schappen en bij de consument thuis. Samen kunnen we werken aan een duurzamere en smaakvollere toekomst.

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Bescherming & Presentatie-nuttig weten