Spuitgieten in Nederland

SFA verpakkingen

Spuitgieten in Nederland

SFA is de verpakkingsspecialist als het gaat om spuitgieten in Nederland en Europa. Al ruim 20 jaar voorzien we toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland van duurzame, plastic containers om hun producten in te verpakken. Altijd 100% recyclebaar, met minimaal gebruik van materiaal en met gebruiksvriendelijk en opvallend design. Goed voor het milieu én goed voor je omzet.

Onze spuitgietverpakkingen beschermen producten desgewenst tegen vocht, licht en tegen eventuele vervoersschade. Daarnaast zijn ze snel en efficiënt te produceren, ook in kleine oplage. En omdat we over meerdere locaties beschikken kunnen we bovendien tegen lage productie- en transportkosten spuitgieten in Nederland en andere Europese landen. Altijd vanuit de meest voordelige plek. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen!

Bekijk aanbod

spuitgietverpakkingen
Standaardmodellen

Standaardmodellen

Als verpakkingsleverancier hebben we een ruim aanbod aan kunststof verpakkingen die je rustig online kunt bekijken. Van kleine potjes, bekertjes en schaaltjes tot aan grote bakken en emmers. Van 25 milliliter tot 62 liter. Met of zonder deksel, hersluitbaar, waterdicht, met of zonder seal en eventueel met in mould labeling waarbij we de bedrukking verwerken ín het plastic in plaats van erop. Sterk, hygiënisch en milieuvriendelijk. We spuitgieten in Nederland altijd een container die perfect past bij jouw producten.

Tailor made spuitgieten in Nederland

Liever een custom verpakking spuitgieten in Nederland? Ook daarvoor kun je bij SFA Packaging terecht. Naast een breed scala aan standaardmodellen, kun je een traject bewandelen waarbij we een uniek packaging design ontwikkelen én produceren. Alle eigenschappen die je belangrijk vindt in een gebruiksvriendelijk ontwerp dat ook nog eens beter opvalt in de schappen: packaging that sells. Daar staan we voor.

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij onze verpakkingen spuitgieten in Nederland en Europa? Of over wat we voor je kunnen betekenen met onze standaard en tailor made containers? We voorzien je graag van passend advies en helpen je aan een betere, duurzame verpakking voor al je producten. Neem vrijblijvend contact op en laat je inspireren!

Neem contact op

Meer weten?-spuitgieten

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk