Verpakking op maat

Verpakking op maat
SFA verpakkingen

Verpakking op maat

In sommige gevallen lijken de verpakkingen in het schap allemaal hetzelfde. Je kunt je dan wel proberen te onderscheiden met een opmerkelijk label of aparte bedrukking (en soms lukt dat ook), maar met een verpakking op maat maak je pas écht het verschil. Daarmee trek je gegarandeerd de aandacht en vergroot je de pakkans, terwijl je ook nog profiteert van een container die jouw product perfect uit laat komen. Beter wordt het niet.

Bij SFA Packaging ontwikkelen we graag die verpakking op maat. We combineren de gewenste en benodigde eigenschappen van onze plastic containers met innoverende vormen en creatieve designs. Net even anders dan de verpakkingen van concurrenten waardoor je al snel een streepje voor hebt. Een formule die succes haast garandeert. Nieuwsgierig? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Neem contact op

op maat maak je pas écht het verschil
Voordelen van een verpakking op maat

Voordelen van een verpakking op maat

Een verpakking op maat laten maken geeft je zichtbaarheid in het schap een enorme boost, maar dat is nog niet alles. We nemen gebruikservaringen van klanten mee in het ontwerpproces waardoor we in staat zijn een nóg gebruiksvriendelijker concept te creëren. Daarnaast maakt een nieuw package design het mogelijk om de nieuwe verpakking met minder materiaal en tegen lagere kosten te produceren. Ook niet onbelangrijk!

Werkwijze

Een verpakking op maat begint met een analyse van het huidige schap en met de inventarisatie van de eisen waaraan de nieuwe container moet voldoen. Vervolgens gaan creatieve ontwerpers aan de slag met de vervaardiging van een ontwerp, dat uiteindelijk wordt omgezet in een prototype waar je eventueel feedback op kunt geven. Dat werkt net wat makkelijker. Ondertussen wordt de technische haalbaarheid onder de loep genomen. Is alles naar wens? Dan kan het productieproces gestart worden.

Neem contact op

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een nieuw ontwerp voor de verpakking van jouw product? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van tailor made packaging.

Neem contact op

Verpakking op maat-meer weten

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Verpakking op maat-nuttig-weten