Spuitgietbedrijf

Spuitgietbedrijf
SFA verpakkingen

SFA als uw spuitgietexpert

Ontdek de expertise van SFA Packaging, uw spuitgietbedrijf. Al meer dan twee decennia is SFA Packaging het spuitgietbedrijf dat marktleiders voorziet van hoogwaardige, duurzame plastic containers. We zorgen voor producten die altijd 100% recyclebaar zijn, met een focus op minimale materiaalverspilling en designs die zowel gebruiksvriendelijk als commercieel aantrekkelijk zijn. Voor het milieu en uw winstmarge kiest u SFA Packaging als uw spuitgietbedrijf.

Neem contact op

SFA als uw spuitgietexpert
5 belangrijkste functies van verpakkingen

Uw spuitgietpartner in Nederland

Als spuitgietbedrijf garanderen we dat onze spuitgietverpakkingen uw producten optimaal beschermen tegen externe factoren zoals vocht en licht, en eventuele schade tijdens transport. Wij produceren snel en efficiënt, ook in kleinere oplagen. Met onze locaties in Nederland biedt ons spuitgietbedrijf voordelige productie- en transportkosten vanuit de meest gunstige locatie. Laat u verrassen door ons assortiment!

Neem contact op

Standaard spuitgietmodellen

Als uw spuitgietbedrijf presenteren wij een uitgebreide collectie kunststof verpakkingen, variërend van kleine potjes en schaaltjes tot grote bakken en emmers, beschikbaar van 25 milliliter tot 62 liter. Wij bieden opties met of zonder deksel, waterdicht, hersluitbaar, met of zonder seal en de mogelijkheid voor in-mouldlabeling. Ons spuitgietbedrijf staat garant voor sterke, hygiënische en milieuvriendelijke containers die naadloos aansluiten bij uw producten.

Neem contact op

Standaard spuitgietmodellen
Spuitgietoplossingen op maat

Maatwerk van uw spuitgietbedrijf

Heeft u specifieke wensen? Ons spuitgietbedrijf is ook de perfecte partner voor op maat gemaakte verpakkingen. Naast onze standaardmodellen biedt ons spuitgietbedrijf een traject voor het ontwikkelen en produceren van een uniek packaging design. Alle kenmerken die u belangrijk vindt, verwerkt in een gebruiksvriendelijk ontwerp dat opvalt in het schap.

Neem contact op

SFA Packaging als uw spuitgietbedrijf

SFA Packaging, niet alleen een producent van plastic verpakkingen maar ook uw spuitgietbedrijf dat in kleine aantallen levert, fungeert tevens als groothandel in verpakkingsmateriaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Wilt u meer informatie over onze producten, onze productiewijze of over maatwerk package design? De specialisten van ons spuitgietbedrijf staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren.

Neem contact op

Kies SFA Packaging als uw spuitgietbedrijf

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Herbruikbaar en 100% recyclebaar verpakken