Plastic voedselverpakkingen

Plastic voedselverpakkingen
SFA verpakkingen

De kwaliteit van SFA

Plastic voedselverpakkingen zijn een belangrijk onderdeel voor het behoud van productkwaliteit en klanttevredenheid. SFA Packaging heeft zich toegewijd aan het leveren van goede plastic voedselverpakkingen die niet alleen uw producten vers houden, maar ook de visuele aandacht van uw merk versterken. Met een uitgebreid assortiment aan verpakkingsopties, stellen we elke voedselproducent in staat om de perfecte match te vinden die past bij hun specifieke behoeften.

Neem contact op

De kwaliteit van SFA
Innovatie en functionaliteit

Innovatie en functionaliteit

Wij begrijpen dat functionaliteit samen moet gaan met innovatie. Onze plastic voedselverpakkingen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om de versheid van uw voedselwaren te garanderen, van de productielijn tot de consumententafel. Met onze verpakkingen kunt u rekenen op uitstekende barrière eigenschappen en een langere houdbaarheid van uw producten.

Neem contact op

Duurzaamheid in voedselverpakkingen

Duurzaamheid is een kernwaarde van ons bedrijf, en we streven ernaar dit te reflecteren in onze plastic voedselverpakkingen. Ons assortiment bestaat uit opties die milieuvriendelijk en recyclebaar zijn, waarmee we een balans vinden tussen praktische functionaliteit en ecologische verantwoordelijkheid. Kies voor onze verpakkingen en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Neem contact op

Duurzaamheid in voedselverpakkingen
Maatwerk in plastic voedselverpakkingen

Maatwerk in plastic voedselverpakkingen

Geen twee voedselbedrijven zijn hetzelfde, en daarom bieden we op maat gemaakte plastic voedselverpakkingen aan die specifiek zijn ontworpen om aan uw unieke vereisten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar specifieke afmetingen, unieke sluitingsmechanismen of gespecialiseerde materialen, wij kunnen een verpakkingsoplossing bieden die uw producten doet opvallen.

Neem contact op

Zichtbaarheid met plastic voedselverpakkingen

De verpakking van uw product is vaak de eerste indruk die klanten hebben van uw merk. Onze plastic voedselverpakkingen zijn niet alleen praktisch, maar bieden ook uitstekende mogelijkheden voor branding en marketing. Verhoog de zichtbaarheid van uw merk en trek de aandacht van potentiële kopers met opvallende ontwerpen en aangepaste bedrukkingen.

Neem contact op

Zichtbaarheid met plastic voedselverpakkingen
Start samen met SFA

Start samen met SFA

Zet de stap naar een fijne verpakkingservaring met onze plastic voedselverpakkingen. Neem contact op met ons deskundig team voor advies en informatie over hoe onze verpakkingen uw voedselproducten kunnen transformeren. Met een focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn wij de partner die u nodig heeft om uw producten naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Plastic voedselverpakkingen-nuttig-weten