Food verpakkingen

Foodverpakking
SFA verpakkingen

Veiligheid en uitstraling

Food verpakkingen spelen een belangrijke rol in de huidige markt, functionerend als meer dan een beschermende laag. Bij SFA Packaging zijn we ons bewust van de impact die verpakking heeft op uw merkidentiteit. Wij bieden oplossingen die uw producten niet alleen veiligstellen maar tevens uw merkprofilering versterken. Gegeven dat voedselkwaliteit van het grootste belang is, zorgt onze verpakking ervoor dat de versheid en de smaak optimaal behouden blijven.

Neem contact op

Uitstraling
Kwaliteit voor food verpakkingen

Kwaliteit voor food verpakkingen

Food verpakkingen functioneren als een onderdeel van uw productpresentatie. Ze zijn niet alleen cruciaal voor de bescherming tegen invloeden van buitenaf, maar vormen ook het eerste aanspreekpunt met uw klanten. Een verpakking van goede kwaliteit zet de toon voor een sterke eerste indruk en kan een positief effect hebben op de verkoopcijfers. Het helpt ook de houdbaarheid van producten te verlengen, wat bijdraagt aan de reductie van voedselverspilling.

Neem contact op

Onze vakkundigheid

SFA Packaging staat al jaren aan de top als het gaat om het leveren van food verpakkingen die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn. Onze verpakkingen worden met het oog op de consument ontworpen, wat resulteert in een gebruiksvriendelijke ervaring. Dankzij onze diepgaande kennis van diverse voedselcategorieën, weten we precies hoe we uw producten optimaal kunnen presenteren en behoeden.

Neem contact op

Onze vakkundigheid
duurzaamheid

Duurzaamheid in food verpakkingen

Bij SFA Packaging nemen we de verantwoordelijkheid om milieuvriendelijke food verpakkingen te leveren, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit. Onze producten zijn gemaakt van recyclebare materialen, ondersteunend aan een gezondere aarde. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve methoden om onze impact op het milieu te reduceren.

Neem contact op

Innovatie bij SFA

SFA Packaging is actief bezig met de laatste trends en vernieuwingen op het gebied van food verpakkingen. We zorgen ervoor dat onze verpakkingstechnologieën steeds de meest geavanceerde en toepasselijke zijn, wat een optimale presentatie van uw producten mogelijk maakt, zowel in winkels als online. Zo blijven uw producten concurrerend en aantrekkelijk in een snel veranderende markt.

Neem contact op

Innovatie bij SFA
kiezen voor SFA

Kiezen voor SFA Packaging

Dit betekent een partnerschap aangaan met een expert in food verpakkingen die een toewijding heeft aan kwaliteit, duurzaamheid, en klanttevredenheid. We werken nauw samen met onze klanten om maatwerk verpakkingsoplossingen te bieden die hun producten verrijken en hun merkbeeld versterken. Met onze diepgaande kennis en voortdurende focus op innovatie, biedt SFA Packaging de sleutel tot succes in een competitieve markt. Neem contact op om te ontdekken hoe we samen een smaakvolle en duurzame toekomst kunnen vormgeven.

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
nuttig om te weten foodverpakkingen