Monomateriaal

Monomateriaal
SFA verpakkingen

Efficiënt en Duurzaam

Bent u op zoek naar een milieubewuste manier om uw producten te verpakken? Dan biedt monomateriaal een praktische en duurzame oplossing. Ontdek hoe deze enkelvoudige materialen uw bedrijf kunnen helpen bij het verminderen van afval en het vereenvoudigen van recyclingprocessen, terwijl u uw klanten kwaliteitsproducten blijft aanbieden.

Neem contact op

Monomateriaal
Kenmerken van monomateriaal

Kenmerken van monomateriaal

Monomateriaal bestaat uit één type materiaal, wat betekent dat het gemakkelijker te recyclen is dan verpakkingen die uit meerdere materialen bestaan. Deze eenvoud zorgt ervoor dat de verpakkingen na gebruik sneller en efficiënter verwerkt kunnen worden. Voor bedrijven die hun ecologische impact serieus nemen, is de overstap naar monomateriaal een slimme keuze die bijdraagt aan een beter milieu.

Neem contact op

Toepassing van monomateriaal

Bij SFA Packaging richten we ons op monomateriaal oplossingen voor voedselverpakkingen. Onze verpakkingen zijn ontworpen om de versheid van levensmiddelen te behouden, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een aantrekkelijke presentatie op de schappen. Onze op maat gemaakte verpakkingen zijn niet alleen praktisch en efficiënt in gebruik, maar versterken ook de merkidentiteit van onze klanten.

Neem contact op

Toepassing van monomateriaal
Duurzaamheid binnen uw bedrijf

Duurzaamheid binnen uw bedrijf

Het opnemen van monomateriaal verpakkingen in uw productlijn kan leiden tot een directe verbetering van de recyclebaarheid van uw producten. Met SFA Packaging als uw partner kunt u rekenen op verpakkingen die zowel praktisch als milieuvriendelijk zijn. Onze verpakkingen zijn ontworpen om het recyclingproces te vereenvoudigen, wat zowel tijd als geld bespaart. Dit maakt de overstap naar monomateriaal een slimme bedrijfsbeslissing die uw bedrijf helpt te voldoen aan de groeiende vraag van consumenten naar duurzame producten. U kunt de efficiëntie verhogen en uw bedrijf verduurzamen met onze monomateriaal verpakkingsoplossingen.

Neem contact op

Kies voor SFA Packaging

SFA Packaging is uw partner voor monomateriaal verpakkingen. We bieden innovatieve verpakkingsoplossingen die milieuvriendelijkheid combineren met de praktische behoeften van uw bedrijf. Ons doel is om verpakkingen te creëren die de bedrijfsefficiëntie verhogen en uw producten onderscheiden in de markt. Ontdek hoe SFA Packaging uw verpakkingen kan verbeteren met hoogwaardige monomateriaal opties die goed zijn voor zowel het milieu als uw bedrijfsresultaten.

Neem contact op

Kies voor SFA Packaging-monomateriaal

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
nuttig-weten-monomateriaal