Leider in spuitgietverpakkingen

spuitgietverpakkingen voor voedsel
SFA verpakkingen

SFA Packaging als uw spuitgietbedrijf partner

In de wereld van kunststofverpakkingen staan bedrijven regelmatig voor keuzes. De keuze voor het juiste spuitgietbedrijf is belangrijk voor het succes van uw producten. Waarom zou u voor SFA Packaging kiezen? Omdat wij begrijpen dat verpakkingen meer zijn dan een huls; ze zijn een verlengstuk van uw merk. Bij ons krijgt u recyclebare verpakkingen die niet alleen de duurzaamheid van uw producten verhogen, maar ook hun marktpresentatie verbeteren.

Neem contact op

SFA Packaging als uw spuitgietbedrijf partner
Waarom de nieuwste technologie voor u belangrijk is

Waarom de nieuwste technologie voor u belangrijk is

Technologie verandert, en bij SFA Packaging zorgen we ervoor dat we altijd een stap voor blijven. Maar waarom zou dat voor u van belang zijn? Eenvoudig gezegd: onze geavanceerde spuitgiettechnieken zorgen voor snellere productietijden, minder verspilling en verpakkingen die elke keer weer perfect zijn. Voor u betekent dit een betrouwbaardere levering, minder defecte producten en, uiteindelijk, tevreden klanten.

Neem contact op

Verpakkingen die aansluiten bij uw visie

Een standaardoplossing voldoet niet altijd. Elk bedrijf en elk product is uniek, en dat verdient een verpakking die uniek is. Bij SFA Packaging geloven we in maatwerk. We nemen de tijd om uw merk, uw visie en de specifieke behoeften van uw product te begrijpen. En dan, met deze kennis, ontwerpen en produceren we verpakkingen die spreken tot uw klanten en uw product laten schitteren.

Neem contact op

Spuitgietverpakkingen
Spuitgietverpakkingen

De voordelen van SFA Packing als spuitgietbedrijf

Met ons als uw spuitgietpartner plukt u de vruchten van jarenlange ervaring en expertise. We bieden niet alleen een breed scala aan verpakkingsopties, maar ook een gestroomlijnd productieproces. Dit betekent snellere doorlooptijden, concurrerende prijzen en een eindproduct dat consistent voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. En, omdat we het belang van betrouwbaarheid kennen, kunt u erop vertrouwen dat uw verpakkingen op tijd en volgens specificatie worden geleverd.

Neem contact op

Samen bouwen aan uw succes

Onze relatie gaat verder dan een eenvoudige zakelijke transactie. Wij zien onszelf als partners in uw succes. Ons team, bestaande uit ontwerpers, ingenieurs en productiespecialisten, staat klaar om samen met u aan uw doelen te werken. Wanneer uitdagingen zich voordoen, benaderen we ze samen, en vieren we ook samen successen.

Neem contact op

Samen bouwen aan uw succes

Meer dan alleen verpakkingen

Bij SFA Packaging bieden we meer dan alleen hoogwaardige verpakkingen. We bieden een partnerschap, ondersteuning en de toewijding om uw bedrijf te helpen groeien. Door nauw met u samen te werken en te luisteren naar wat u nodig heeft, zorgen we ervoor dat we niet alleen voldoen aan uw verwachtingen, maar deze ook overtreffen.

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Spuitgietverpakkingen-nuttig-weten