Kunststof verpakkingen

Kunststof verpakkingen
SFA verpakkingen

Kunststof verpakkingen

Kunststof verpakkingen beschermen je producten tegen invloeden van licht, vocht en de omstandigheden van transport en opslag. Ze zorgen ervoor dat je producten onbeschadigd in het schap komen te liggen en daar zo lang mogelijk houdbaar blijven. Bovendien worden ze nu ook goedkoop en duurzaam geproduceerd. Het is dus niet verwonderlijk dat kunststof al jaren de nummer één in verpakkingsmateriaal is.

Bij SFA Packaging beschikken we over het grootste aanbod spuitgietverpakkingen van Europa. Van bekertjes en bakjes tot emmertjes, potjes en schalen. Met verschillende eigenschappen, in diverse maatvoeringen en standaardmodellen of maatwerk, duurzaam geproduceerd en 100% recyclebaar. Bekijk nu het assortiment kunststof verpakkingen en ontdek de ideale containers voor jouw producten!

Bekijk aanbod

verschillende eigenschappen
Veelzijdig materiaal

Veelzijdig materiaal

Kunststof verpakkingen zijn ontzettend veelzijdig. Niet alleen qua vorm en grootte, maar ook qua afwerking. Ga bijvoorbeeld voor een container met of zonder deksel. Wel of niet sealbaar en eventueel geschikt voor in de magnetron of diepvries. Laat je verpakking daarbij eventueel bedrukken met in-mould labeling (IML), waarbij we het label ín de verpakking verwerken. Hygiënischer, sterker, milieuvriendelijker dan een sticker of sleeve. Kortom, de mogelijkheden zijn haast eindeloos en volledig in te richten naar jouw wensen.

En duurzaam!

Onze kunststof verpakkingen zijn niet alleen erg sterk en handig, maar worden ook nog eens duurzaam geproduceerd. Dat vinden we belangrijk en daarom vormen de reuse, reduce & recycle principes bij ons de leidraaid. Dat betekent dat onze 100% recyclebare containers ook te hergebruiken zijn en er minder materiaal benodigd is om ze te produceren zonder in te leveren op kwaliteit. Voor een betere wereld van morgen.

Neem contact op

Meer over onze kunststof verpakkingen

Weten wat we met onze kunststof verpakkingen voor jouw onderneming kunnen betekenen? We helpen je graag aan een verpakking die jouw producten recht aan doet én opvalt in het schap. Ook als dat betekent dat we een container op maat moeten ontwikkelen of in kleine oplage moeten produceren. We horen graag wat je specifieke wensen zijn. Neem gerust even contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Neem contact op

Meer over onze kunststof verpakkingen

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
nuttig om te wetena kunststof verpakkingen