Zuivelverpakkingen

Zuivelverpakkingen
SFA verpakkingen

Zuivelverpakkingen

De juiste zuivelverpakking is van onschatbare waarde. Het helpt niet alleen bij de bescherming, maar speelt ook een belangrijke factor in de versheid, smaak en uiteindelijk de tevredenheid van de consument. Bij SFA Packaging begrijpen we dat elke zuivelproducent uniek is, en daarom bieden wij een reeks zuivelverpakkingen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw producten en klanten.

Neem contact op

juiste zuivelverpakking
Innovatie in zuivelverpakking

Innovatie in zuivelverpakking

De zuivelindustrie is voortdurend in ontwikkeling, en daarmee ook de technologie voor zuivelverpakking. We blijven vooroplopen met innovatieve verpakkingsoplossingen die niet alleen de houdbaarheid verlengen maar ook de integriteit van het product behouden. Of het nu gaat om de nieuwste barrièretechnologieën of de implementatie van slimme verpakkingselementen die de gebruikerservaring verbeteren, wij zorgen ervoor dat onze zuivelverpakkingen de industrienormen niet alleen ontmoeten, maar ze ook overstijgen.

Neem contact op

Duurzaamheid in onze verpakkingen

Duurzaamheid is een kernprincipe bij de vervaardiging van onze zuivelverpakkingen. We erkennen het belang van milieubewustzijn in onze productieprocessen en streven ernaar om verpakkingen te creëren die zowel ecologisch verantwoord als functioneel zijn. Onze verpakkingen zijn ontworpen om de ecologische voetafdruk van uw product te verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit te behouden die uw klanten verwachten.

Neem contact op

Duurzaamheid in onze verpakkingen
Functionaliteit en ontwerp

Functionaliteit en ontwerp

Een zuivelverpakking moet functioneel zijn, maar ook aantrekkelijk voor de consument. Wij combineren praktische ontwerpen met esthetisch plezier, waardoor uw producten opvallen in de koelkast van elke consument. Onze aanpak verzekert dat de functionaliteit van de zuivelverpakking hand in hand gaat met opmerkelijke ontwerpen die de aandacht trekken en merktrouw stimuleren.

Neem contact op

Zuivelverpakkingen op maat

We begrijpen dat geen twee zuivelproducten gelijk zijn, en daarom bieden we gepersonaliseerde verpakkingsoplossingen. Ons team werkt samen met u om te zorgen dat uw zuivelverpakking uw producten perfect aanvult en tegemoetkomt aan de verwachtingen van uw klanten. Van de eerste conceptfase tot de uiteindelijke levering, onze toewijding aan klantenservice en kwaliteit staat centraal.

Neem contact op

Zuivelverpakkingen op maat
kies SFA goor Zuivel

Kies voor SFA

Zet vandaag nog de stap naar zuivelverpakkingen van goede kwaliteit. Met onze kennis, toewijding aan duurzaamheid, en klantgerichte service zorgen we ervoor dat uw producten de waardering krijgen die ze verdienen. Neem contact op met ons team voor een consultatie en laat ons u begeleiden naar de zuivelverpakking die bijdraagt aan het succes van uw product in de markt.

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Zuivelverpakkingen-nuttig weten