Verpakking maken & bedrukken

Verpakking maken & bedrukken
SFA verpakkingen

Verpakking maken & bedrukken

Bij SFA kun je je eigen plastic verpakking maken en bedrukken. En dat is vaak hard nodig, want opvallen in het schap lukt in sommige gevallen niet altijd meer met alleen een onderscheidend label of anderszins kleurrijke grafische vormgeving. Het verschil maak je dan met een creatief design. Een opmerkelijk vorm. Eentje die anders is dan de rest en ondertussen ook nog de sterke punten van jouw product perfect accentueert. Alles om de pakkans te vergroten.

Bij SFA laat je die innoverende verpakking maken. Onze slogan is immers niet voor niets ‘packaging that sells’. We zorgen graag voor een opvallende container die ook nog eens 100% recyclebaar is. Daarvoor gebruiken we homogeen kunststof. Op die manier produceren we duurzaam en kom je bovendien in aanmerking voor verlaging van het tarief voor de afvalbeheersbijdrage. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We adviseren je graag!

Neem contact op

Maken-en-bedrukken
Waarom-een-eigen-verpakking

Waarom een eigen verpakking maken?

Een eigen verpakking maken laat je in eerste instantie meer opvallen in het schap. Maar er is meer. We nemen bijvoorbeeld precies de gewenste eigenschappen mee in een nieuw ontwerp en door ervaringen van klanten aan te wenden verhogen we ook de gebruiksvriendelijkheid. En dat allemaal tegen lagere kosten, want we zorgen ervoor dat de containers op de meest voordelige locatie worden geproduceerd.

Bedrukken

Een opvallende verpakking maken gaat nu eenmaal niet zonder deze te bedrukken. Zowel onze standaardmodellen als tailor made packaging kunnen we bedrukken met in mould labeling: een techniek waarbij het label ín het kunststof wordt verwerkt. Dat is sterker, hygiënischer, milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld een sticker of sleeve. Bovendien biedt het ook nog eens meer mogelijkheden en werken we tijdens de bedrukking uitsluitend met ‘food approved’ inkten.

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden

Laat nu ook een eigen verpakking maken of bedrukken en ervaar zelf de kracht van custom made packaging. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van SFA Packaging.

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Verpakking-maken-nuttig