Milieuvriendelijke Verpakkingen

circulaire verpakkingen
SFA verpakkingen

Milieuvriendelijke Verpakkingen: Duurzaamheid & Kwaliteit

In een tijdperk waarin duurzaamheid steeds meer aandacht krijgt, kiezen vooruitstrevende bedrijven voor milieuvriendelijke verpakkingen. SFA Packaging is dé partner voor bedrijven die zowel het milieu als hun klanten serieus nemen. In een wereld waar consumenten steeds bewuster kiezen en de impact op het milieu een steeds grotere rol speelt, biedt SFA Packaging de perfecte oplossing.

Neem contact op

Milieuvriendelijke Verpakkingen: Duurzaamheid & Kwaliteit
De kracht van milieuvriendelijke verpakkingen

De kracht van milieuvriendelijke verpakkingen

Milieuvriendelijke verpakkingen zijn niet alleen een ethische keuze, maar ook een slimme zakelijke beslissing. Ze versterken je merkimago, voldoen aan de groeiende vraag van bewuste consumenten en kunnen op termijn kostenbesparend zijn door efficiënt materiaalgebruik en afvalreductie. Bovendien tonen ze aan dat je bedrijf toekomstgericht is en waarde hecht aan maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Neem contact op

Toewijding aan milieuvriendelijke verpakkingen

Onze toewijding gaat verder dan het simpelweg aanbieden van groene opties. We zijn pioniers in het ontwikkelen van verpakkingen die zowel milieuvriendelijk als functioneel zijn. Onze jarenlange ervaring en innovatieve aanpak zorgen ervoor dat we vooroplopen in de industrie. We begrijpen de nuances van duurzaamheid en implementeren deze in elk aspect van ons productieproces.

Neem contact op

vergadering duurzaamheid
bord duurzaamheid

Waarde toevoegen aan jouw producten

Onze milieuvriendelijke verpakkingen zijn ontworpen om meer te doen dan alleen beschermen. Ze voegen waarde toe aan je producten, verbeteren de gebruikerservaring en zorgen ervoor dat jouw merk opvalt in een verzadigde markt. In een tijd waarin consumenten steeds vaker kiezen op basis van merkwaarden, zorgen onze verpakkingen ervoor dat je merk positief wordt gepercipieerd.

Neem contact op

Maatwerk in milieuvriendelijke verpakkingen

Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Onze experts werken nauw met je samen om verpakkingen te creëren die zowel milieuvriendelijk als esthetisch aantrekkelijk zijn. We nemen de tijd om jouw merk, producten en visie te begrijpen, zodat we verpakkingen kunnen leveren die echt resoneren met jouw doelgroep.

Neem contact op

Maatwerk in milieuvriendelijke verpakkingen
samenwerken duurzaameheid

Samenwerken aan een groenere toekomst

We geloven in de kracht van samenwerking. Door te kiezen voor SFA Packaging’s milieuvriendelijke verpakkingen, word je een partner in onze missie om de verpakkingsindustrie groener en duurzamer te maken. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een betere, groenere toekomst voor iedereen.

Bij SFA Packaging combineren we jarenlange ervaring met een passie voor duurzaamheid. We begrijpen de uitdagingen van de moderne markt en bieden oplossingen die zowel praktisch als milieuvriendelijk zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien op een duurzame manier. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste idee tot het eindproduct.

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Milieuvriendelijke Verpakkingen-nuttig-weten