Verpakkingsdesign

Verpakkingsdesign
SFA verpakkingen

Verpakkingsdesign

Effectief verpakkingsdesign verhoogt de omzet. Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar het gaat over meer dan een leuk label. Het gaat verder dan grafische vormgeving. Echt onderscheiden doe je met een compleet nieuw ontwerp waarbij de ook vorm van de verpakking anders is. Innoverend en creatief. Daarmee trek je pas echt de aandacht van de consument en vergroot je de kans dat men jouw product uit de schappen pakt.

Bij SFA verzorgen we precies dat verpakkingsdesign. Een container die feilloos de sterke punten van jouw bedrijf en jouw producten communiceert en met een herkenbare vormgeving die blijft hangen bij je doelgroep. Net even anders dan de concurrentie en daardoor met een streepje voor. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op. We bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Neem contact op

Effectief-verpakkingsdesign
voordelen-verpakkingsdesign

Voordelen van eigen verpakkingsdesign

Niet alleen vanuit marketingoogpunt biedt een uniek en eigen design meerwaarde. We kunnen ook de waarde van producten vergroten door een nóg gebruiksvriendelijker concept te presenteren. Innovatiever dan die van de concurrent en fijner in het geburik. Bovendien maken nieuwe ontwerpen het mogelijk om je verpakkingen met minder plastic en tegen lagere kosten te produceren. Duurzaam en milieuvriendelijk!

Fasering

Onze werkwijze bij het ontwerpen van jouw verpakkingsdesign en het produceren daarvan is op te delen in een drietal fases. Het begint allemaal met een inventarisatie van de vereisten en wensen. Van zowel jouw bedrijf als de eindgebruiker. Vervolgens vervaardigen we ontwerp en een tastbaar prototype, waarbij we nauwlettend in de gaten houden of het technisch realiseerbaar is binnen het spuitgietproces. Is alles gecontroleerd en akkoord? Dan begint het echte werk: het productieproces.

Neem contact op

Ervaar het zelf

SFA Packaging is producent van plastic verpakkingen en fungeert dankzij het leveren in kleine aantallen ook als groothandel in verpakkingsmateriaal. Benieuwd wat we voor jou kan betekenen? Wil je meer informatie over onze producten, productiewijze of over maatwerk package design? Onze specialisten helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op en laat je adviseren.

Neem contact op

ervaar-het-zelf

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Verpakkingsdesign-nuttig