Kunststof spuitgieten

Kunststof spuitgieten
SFA verpakkingen

Kunststof spuitgieten

Op zoek naar een ervaren bedrijf op het gebied van kunststof spuitgieten? SFA Packaging ontwerpt en produceert al ruim 20 jaar de meest toonaangevende verpakkingen voor bedrijven in binnen- en buitenland. Met een spuitgiet verpakking kun je veel kanten op. We informeren je graag over de mogelijkheden en kosten. Neem contact met ons op en kies voor spuitgieten op maat.

Neem contact op

de meest toonaangevende verpakkingen
Spuitgieten kunststof verpakkingen

Spuitgieten kunststof verpakkingen

Er zitten veel voordelen aan kunststof spuitgieten bij SFA Packaging. Zo laat je zowel grote als kleine oplagen containers vervaardigen met relatief lage voorbereidingskosten. Wij beschikken over meerdere locaties, waardoor we tevens de transportkosten kunnen drukken. Deze vorm van spuitgieten zorgt bovendien voor verpakkingen, van bijvoorbeeld plastic, die beschermen tegen licht en vocht. Stevige resultaten die perfect aansluiten bij je wensen en eisen.

Neem contact op

Duurzaam kunststof spuitgieten

Naast dat het spuitgieten van kunststof bij ons een kostenefficiënte techniek is, is het ook nog eens erg duurzaam. We maken gebruik van 100% recyclebaar kunststof. Daarnaast bieden we de mogelijkheid de deze verpakkingen te voorzien van een ‘inmould label’. Een techniek die duurzamer en sterker is dan traditionele etiketten en drukmethodes. Dat maakt deze vorm van spuitgieten een structurele duurzame oplossing.

Neem contact op

Kunststof spuitgieten
Kunststof spuitgieten

Kunststof spuitgieten op maat

Bij SFA Packaging hanteren we een vlotte werkwijze waarbij we een schapanalyse doen zodat we weten hoe jouw productverpakking opvalt tussen andere producten in het schap. Je kiest tussen standaard verpakkingen in allerlei formaten van 25 milliliter tot 62 liter, maar kunt ook voor compleet maatwerk gaan. Samen kijken we welk type kunststof spuitgiet verpakking het beste past bij je doelgroep en productielijn.

Ontdek onze verpakkingen

Extra opties bij kunststof spuitgieten

Ieder product stelt andere eisen aan de verpakking en daar spelen we bij SFA Packaging graag op in. Dankzij innovatieve technieken kunnen we bijvoorbeeld verpakkingen spuitgieten die bestand zijn tegen hitte of kou. Een luchtdichte verpakking voor in de diepvries, of een bestendig design dat veilig in de oven kan? Een sealbare kunststof spuitgiet verpakking of een sluitverzegeling? Het behoort allemaal tot de opties!

Neem contact op

Extra opties bij kunststof spuitgieten
Meer weten over SFA Packaging?

Meer weten?

Nieuwe verpakkingen nodig en benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kies voor kunststof spuitgieten van SFA Packaging en ga voor opvallende, duurzame, hygiënische en kostenefficiënte designs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Kunststof spuitgieten-nuttig-weten