Maatwerk door experts

Advies & ontwerp

advies en ontwerp
SFA verpakkingen

Duurzaam advies

Bij SFA Packaging vinden we dat wij als leverancier een verantwoordelijkheid hebben om te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om te verduurzamen. Daarom adviseren en ontwerpen we verpakkingen met minimaal gebruik van materialen en werken we uitsluitend met 100% recyclebaar kunststof. Zodat jouw bedrijf voedselveilige producten kan leveren die langer houdbaar zijn.

Meer opvallen in het schap

Met vakkundige schapanalyse en een dosis creativiteit weten wij van iedere verpakkingen een echte eye-catcher te maken. Letterlijk. We zorgen ervoor dat jouw product opvalt in de schappen. Zo haal jij alles uit jouw product.

Meer opvallen in het schap

Gebruiksvriendelijk

Ontworpen door experts

Lagere kosten

SFA verpakkingen

100% maatwerk

SFA Packaging maakt verpakkingen op maat. We ontwerpen de ideale verpakking en houden daarbij maximaal rekening met de huidige productielijn waarop de nieuwe verpakking moet gaan draaien. Iedere vorm en ieder formaat is mogelijk. Van waterdicht tot geseald. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo realiseren we altijd het beste ontwerp voor jouw verpakking.

100% maatwerk
SFA verpakkingen

Referenties

We hebben de afgelopen jaren al een hoop verpakkingen ontwikkeld en geproduceerd voor prachtige bedrijven in uiteenlopende sectoren. Bekijk hieronder een greep uit onze referenties.

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”