Verpakkingsoplossingen

Verpakkingsoplossingen
SFA verpakkingen

Efficiëntie en duurzaamheid

In een tijd waarin efficiëntie en duurzaamheid centraal staan, spelen verpakkingsoplossingen een belangrijke rol in diverse industrieën. Van voedselverpakking tot elektronica, een effectieve verpakking garandeert productveiligheid, verbetert de bruikbaarheid en verhoogt de merkwaarde. Deze pagina belicht de geavanceerde verpakkingsoplossingen die beschikbaar zijn voor moderne bedrijven.

Neem contact op

efficiëntie en duurzaamheid centraal
Wat zijn verpakkingsoplossingen?

Wat zijn verpakkingsoplossingen?

Verpakkingsoplossingen omvatten een breed scala aan materialen en technieken die gebruikt worden om producten te beschermen en te presenteren. Dit varieert van traditionele kartonnen dozen tot innovatieve, recyclebare materialen. De juiste verpakkingsoplossing is afhankelijk van het product, de transportwijze, en de milieu-impact die een bedrijf wil verminderen.

Neem contact op

Duurzaamheid en verpakkingsoplossingen

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van moderne verpakkingsoplossingen. Bedrijven streven ernaar hun ecologische voetafdruk te verkleinen door milieuvriendelijke materialen te gebruiken en processen te optimaliseren voor minimale afvalproductie. Deze benadering niet alleen beschermt het milieu, maar versterkt ook het merkimago en spreekt milieubewuste consumenten aan.

Neem contact op

Duurzaamheid en verpakkingsoplossingen
uitleg-verpakkingsoplossingen

Technologische innovaties in verpakkingsoplossingen

De technologische vooruitgang heeft geleid tot revolutionaire verpakkingsoplossingen. Smart packaging, gebruikmakend van iot-technologie, biedt bijvoorbeeld mogelijkheden voor het volgen van producten, het waarborgen van kwaliteit en het bieden van interactieve ervaringen aan consumenten. Deze innovaties stellen bedrijven in staat om hun logistiek te verbeteren en een diepere verbinding met klanten te creëren.

Neem contact op

Verpakkingsoplossingen op maat

Elk product vereist een unieke verpakkingsoplossing. Maatwerkverpakkingen zijn daarom belangrijk om aan specifieke behoeften te voldoen. Het aanpassen van verpakkingsoplossingen aan de vorm, grootte en kwetsbaarheid van producten kan leiden tot verbeterde productveiligheid en kostenbesparingen in het verzendproces.

Neem contact op

Verpakkingsoplossingen op maat

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Verpakkingsoplossingen-nuttig-weten