Groothandel in verpakkingsmateriaal

Groothandel in verpakkingsmateriaal
SFA verpakkingen

Groothandel in verpakkingsmateriaal

SFA Packaging levert ook in kleine aantallen en fungeert daarom eveneens als groothandel in verpakkingsmateriaal. Wij beschikken over een groot aantal kunststof verpakkingen, verkrijgbaar in diverse soorten en maatvoeringen. Denk daarbij aan emmertjes, potjes, bakjes, schaaltjes, bekertjes en kokers. Vierkant of rechthoekig, rond of ovaal en van 25 milliliter tot aan 62 liter. Kortom, voor ieder product hebben wij een geschikte container. En anders maken we wel een model op maat.

Al ruim 20 jaar kunnen we alles wat een groothandel in verpakkingsmateriaal kan, waardoor we ondernemingen in diverse branches in binnen- en buitenland tot onze klantenkring kunnen rekenen. Zo produceren en leveren we bijvoorbeeld duurzame verpakkingen voor de horeca en voor bedrijven in de cosmetica. Altijd duurzaam geproduceerd en 100% recyclebaar, zodat je ook kunt profiteren van verlaagde belastingtarieven. Bekijk nu het assortiment of neem contact op voor alle mogelijkheden!

Bekijk assortiment

groot aantal kunststof verpakkingen
Groothandel in verpakkingen op maat

Groothandel in verpakkingen op maat

Net als een groothandel in verpakkingsmateriaal hebben we een ruim assortiment plastic verpakkingen. Sterker nog, we beschikken over het grootste aanbod spuitgietverpakkingen van Europa. Mocht je daarin jouw perfecte packaging echter niet kunnen vinden, dan ontwikkelen we graag een design op maat. We gaan graag een stapje verder dan de reguliere groothandel in verpakkingsmateriaal. De ervaring leert bovendien dat deze maatwerk modellen gebruiksvriendelijker zijn én meer opvallen in het schap!

Duurzaam & milieuvriendelijk

Omdat we ook fungeren als verpakkingsmateriaal groothandel, geven we graag het goede voorbeeld wat betreft duurzaam beleid. Een betere wereld begint immers bij jezelf. We produceren daarom efficiënte herbruikbare verpakkingen van 100% recyclebaar kunststof. Hoe klein de order ook is. Op deze manier houden we onze ecologische footprint zo klein mogelijk en kunnen onze klanten bovendien profiteren van de Regeling Tariefdifferentiatie Kunststof: verlaagde tarieven voor de afvalbeheersbijdrage. Win-win!

Neem contact op

Contact

SFA Packaging is producent van plastic verpakkingen en fungeert dankzij het leveren in kleine aantallen ook als groothandel in verpakkingsmateriaal. Benieuwd wat we voor jou kan betekenen? Wil je meer informatie over onze producten, productiewijze of over maatwerk package design? Onze specialisten helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op en laat je adviseren.

Neem contact op

plastic verpakkingen sfa

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Nuttig om te weten-groothandel