Spuitgieten plastic

spuitengieten-NL
SFA verpakkingen

Spuitgieten plastic

Zoek je een professioneel bedrijf voor het spuitgieten van plastic verpakkingen? Dan ben je bij SFA Packaging aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland gaan we voor de beste oplossing voor je vraagstuk. Denk aan plastic spuitgiet verpakkingen voor voedsel. Wij spuitgieten plastic met het oog op milieu, kosten en gebruiksvriendelijkheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Spuitgieten plastic
Spuitgieten plastic verpakkingen

Spuitgieten plastic verpakkingen

Het spuitgieten van plastic verpakkingen via SFA Packaging brengt meerdere voordelen met zich mee. We spuitgieten plastic dusdanig dat de verpakkingen beschermen tegen vocht, licht en eventuele vervoersschade. Daarnaast is het met deze techniek mogelijk om snel en efficiënt te produceren, zowel grote als kleine oplagen. Wij beschikken over meerdere locaties, waardoor we tevens de productie- en transportkosten kunnen drukken.
Neem contact op

Gerecycled plastic spuitgieten

Vind je het belangrijk om de ecologische voetafdruk te beperken? Dat snappen we! We zetten daarom in op 100% recyclebare materialen. We zorgen voor minimaal afval en gaan voor een verpakkingsdesign op maat. Een verpakking die aansluit bij het product en die qua inhoud perfect is afgestemd of wat nodig is.

Neem contact op

Gerecycled plastic spuitgieten
Spuitgieten plastic op maat

Spuitgieten plastic op maat

We bieden tal van standaard plastic spuitgieten verpakkingen, van ronde tot rechthoekige modellen. Ook maatwerk behoort tot onze opties. Wil je met jouw product extra opvallen in het schap? Ga voor een bijzondere vorm met in het oog springende opdruk. Voor het bedrukken van plastic spuitgiet verpakkingen zetten we in op ‘inmould labeling’. Dit is een duurzame, sterke en hygiënische techniek waarmee je de verpakking laat opvallen.

Opties spuitgieten plastic

Zoals je leest gaan wij voor maatwerk, met een verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter. Voor ieder product de juiste oplossing. We bieden ook extra opties. Zo is het mogelijk om sterk plastic te spuitgieten dat geschikt is voor de magnetron, diepvries en vaatwasser. Zonder dat de opdruk verloren gaat. Een sluitverzegeling of waterdichte uitvoering? Met plastic spuitgieten bij SFA Packaging kan het allemaal!

Neem contact op

Opties spuitgieten plastic
Meer weten over SFA Packaging

Meer weten?

Ben je benieuwd wat SFA Packaging voor jou kan betekenen op het gebied van verpakkingsdesign en het spuitgieten van plastic? Neem contact met ons op voor onze standaard- en maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Spuitgieten plastic-nuttig te weten