Oplossingen op maat

Maatwerk verpakkingen

Maatwerk verpakkingen
SFA verpakkingen
Maatwerk

Maatwerk

Heb jij een nieuw product of merk waarvoor een verpakking nodig is? Of wordt het gewoon hoog tijd de bestaande verpakking te vernieuwen? Wij ontwerpen de ideale verpakking en zorgen ervoor dat het geproduceerd kan worden. We stemmen het design volledig af op jouw wensen en houden overal rekening mee. Van design tot techniek en gebruiksvriendelijkheid.

De mogelijkheden van maatwerk

Een maatwerk verpakking van SFA Packaging sluit naadloos aan op jouw product. We durven wel te stellen dat we alles kunnen aanbieden. Een samenvatting van de mogelijkheden:

• Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
• Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
• Tamper Evident verzegeling/sluitverzegeling
• Sealbaar onder speciale sealdeksel
• In waterdichte uitvoering verkrijgbaar

De mogelijkheden van maatwerk
SFA verpakkingen

Betrokken

Innovatief

Verantwoord

Hoogwaardige bedrukking

Hoogwaardige bedrukking

Bij SFA Packaging werken we met In Mould Labeling voor de bedrukking van de verpakkingen. Hiermee bedoelen we dat de bedrukking wordt verwerkt in het kunststof. Dit geeft de verpakking niet alleen een hoogwaardige uitstraling maar zorgt er ook voor dat de bedrukking altijd op de juiste plek zit en beschermd is. De labels worden optimaal gepositioneerd en de inkt is “food approved”. De mogelijkheden van bedrukking zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld ook aan combinatiedruk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het maatwerk proces

Zodra we jouw wensen scherp hebben en geïnventariseerd hebben naar de eisen van de verpakking starten we met de ontwerpfase. We kijken naar de vervaardiging van het ontwerp, het prototype en de matrijzen. Daarna gaan we naar de haalbaarheidsfase. We stellen vast of de ontwikkelde vorm technisch haalbaar is binnen het spuitgietproces en houden zorgvuldig rekening met de technische aspecten. Daarna begint het echte werk, de productiefase. We blijven nauw betrokken bij de productie en zorgen ervoor dat de verpakking naadloos in de productielijn wordt opgenomen.

Het maatwerk proces
snow-a-donut

Snow Donuts

Voor de creatie van nieuwe topverpakkingen werken we graag samen met de design meesters van Snow Donuts. Snow Donuts is een award-winning design agency met passie voor het creëren van buitengewone verpakkingen