Verpakkingsbedrijf

verpakkingsmateriaal
SFA verpakkingen

Verpakkingsbedrijf

Ben je op zoek naar een professioneel verpakkingsbedrijf? Maak kennis met SFA Packaging! Als gevestigd bedrijf op het gebied van kunststof verpakkingen staan wij voor innovatie, maatwerk en duurzaamheid. Een verpakking die verkoopt en perfect aansluit bij jouw producten. Meer weten over ons verpakkingsbedrijf? Op zoek naar goed advies over de mogelijkheden van je productverpakkingen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

professioneel verpakkingsbedrijf
Voordelen van verpakkingsbedrijf

Voordelen van verpakkingsbedrijf

Door jarenlange ervaring weten we bij SFA Packaging altijd de juiste verpakking te produceren. Hierbij kijken we naar de behoeften voor jouw product. Dat begint al bij een aantrekkelijke verpakking die opvalt in het schap. Maar er is meer! Want we letten ook op de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Dit tegen zo laag mogelijke kosten. Als verpakkingsbedrijf weten we hoe en waar we zo voordelig mogelijk kunnen produceren.

Neem contact op

Verpakkingsbedrijf voor maatwerk

Bij SFA Packaging hebben we voor ieder product de juiste oplossing. Als kunststof verpakkingsbedrijf bieden we tal van standaard verpakkingen die voorzien kunnen worden van een inmould label . Vierkant, rond, grote of kleine inhoud, het kan allemaal. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerk verpakkingen. Ideaal voor bedrijven die zich graag willen onderscheiden. Creatieve vormen, bijzondere designs, zo vormgegeven dat ze voldoen aan alle wensen en eisen op het gebied van gebruiksgemak, vervoer, inhoud en kosten.

Neem contact op

Verpakkingsbedrijf voor maatwerk
Voedsel verpakkingsbedrijf

Voedsel verpakkingsbedrijf

We zijn in het bijzonder gespecialiseerd in voedsel. Als food verpakkingsbedrijf zorgen we voor het veilig verpakken van het betreffende product. Luchtdicht, extra barrieres, focus op functionaliteit? In een markt waarin veel keuze is, is het juist extra interessant om op te vallen met een bijzondere verpakking. Dat trekt aan en zorgt voor extra omzet. Bij het ontwerp houden we uiteraard rekening met de eisen omtrent voedselveiligheid.

Duurzaam verpakkingsbedrijf? Onze werkwijze!

We starten met het inventariseren van de verpakkingswensen. Hierbij doen we desgewenst ook een schapanalyse: hoe gaat jouw product opvallen tussen vergelijkbare producten? Nu gaan we aan de slag met het design. Je ontvangt een 3D prototype. We schaven bij waar nodig alvorens we het complete productieproces starten. Als duurzaam verpakkingsbedrijf hechten we ook waarde aan het milieu. Wij kiezen voor recyclebare materialen en werken met ‘inmould labeling’, een milieuvriendelijke, hygiënische en sterke techniek om het label in kunststof te verwerken.

Neem contact op

Duurzaam verpakkingsbedrijf? Onze werkwijze!
mogelijkheden van SFA Packaging

Ontdek de mogelijkheden van SFA Packaging

Ben je benieuwd wat SFA Packaging als verpakkingsbedrijf voor je kan betekenen? Van Amsterdam en Rotterdam tot Den Bosch, Utrecht en andere delen van Nederland, wij helpen je graag met de creatie van een aantrekkelijke verpakking. Neem contact op met ons verpakkingsbedrijf en ga voor knallende productafwerking!

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Nuttig om te weten...