Herbruikbare bekers

Monomateriaal
SFA verpakkingen

Duurzaam en functioneel

Duurzaamheid en functionaliteit gaan hand in hand met de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: herbruikbare bekers van hoogwaardig polypropyleen (PP). Geschikt voor zowel warme als koude meeneemdranken. Deze bekers bieden een slimme en stijlvolle oplossing voor restaurants, cafés en verkooppunten. Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

Herbruikbare beker warm
Herbruikbare beker koud

Verantwoord ondernemen

Met de groeiende vraag naar duurzame oplossingen zijn onze herbruikbare bekers een perfecte keuze voor milieubewuste bedrijven en consumenten. Door te kiezen voor deze bekers, draag je bij aan een afvalvermindering en bevorder je een circulaire economie. Bovendien verbeter je het imago van jouw onderneming door te laten zien dat je verantwoord onderneemt.

Neem contact op

De voordelen van onze herbruikbare bekers

Onze bekers zijn ontworpen met duurzaamheid en gebruiksgemak in gedachten. De ribstructuur zorgt voor een veilige grip en heeft een warmte-isolerende functie voor warme dranken. Gemaakt van polypropeen (pp), zijn de bekers bestand tegen hoge temperaturen, ideaal voor zowel hete soepen als ijskoude drankjes. Onze herbruikbare SIP-deksel past perfect op alle maten bekers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

Toepassing van monomateriaal
Duurzaamheid binnen uw bedrijf

Efficiëntie in gebruik: stapelbaar, stevig en eenvoudig te reinigen

De bekers zijn stapelbaar, stevig en eenvoudig te reinigen. Het gladde ontwerp maakt ze gemakkelijk schoon te maken en verzekert dat de bekers na meerdere keren gebruiken nog steeds van topkwaliteit zijn. De stapelrand en ribbels zorgen ervoor dat de bekers stevig in elkaar passen zonder vast te klemmen of te beschadigen. Ze zijn vaatwasser bestendig en handwasvriendelijk, wat de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Neem contact op

Verschillende maten herbruikbare bekers

Onze bekers zijn verkrijgbaar in diverse maten, perfect voor verschillende serveerbehoeften, van kleine espresso’s tot grote soepporties. Beschikbare maten zijn onder andere:

 • Warme dranken en soepen: 320 ml (geschikt voor 250 ml), 420 ml (geschikt voor 350 ml), 515 ml (geschikt voor 450 ml)
 • Koude dranken: 425 ml (geschikt voor 300 ml), 545 ml (geschikt voor 410 ml), 675 ml (geschikt voor 500 ml)

Neem contact op

Specialist in voedselverpakkingen
Kies voor SFA Packaging-monomateriaal

Personaliseer je bekers

Maak van elke beker een ambassadeur van jouw merk door te kiezen voor onze op maat gemaakte IML-bedrukking. Dit verstrekt jouw visuele identiteit en vergroot merkherkenning. Het is zelfs mogelijk om een RFID-chip of QR-code toe te voegen aan de beker om jouw klanten te binden en hun ervaring te verbeteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

Herbruikbare bekers nodig? SFA Packaging!

Bij SFA zetten we ons in voor het creëren van innovatieve, duurzame verpakkingsoplossingen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook de operationele efficiëntie van jouw bedrijf verbeteren. Onze herbruikbare bekers zijn een voorbeeld van deze inzet. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe deze bekers jouw bedrijf kunnen veranderen en een bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere wereld.

Neem contact op

Verpakkingsproducent

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
nuttig-weten-monomateriaal