Plastic verpakkingen

Plastic verpakkingen
SFA verpakkingen

Plastic verpakkingsmateriaal

Plastic packaging kunnen ontzettend veelzijdig zijn en daarom ongekend populair bij veel fabrikanten. Je kunt ze immers in allerlei vormen en maten verkrijgen en laten bedrukken zodat ze perfect aansluiten op de huisstijl van je merk en opvallen in het schap. En natuurlijk doen ze ondertussen ook waar ze voor gemaakt zijn: je producten beschermen tegen licht, vocht en beschadigingen tijdens transport en opslag.

Daar doen we bij SFA Packaging graag nog een schepje bovenop. Wij produceren namelijk duurzame plastic verpakkingen. Gemaakt van 100% recyclebaar kunststof en zonder in te leveren op kwaliteit. Gewoon voorzien van topkwaliteit bedrukking en desgewenst geschikt voor in vriezer of magnetron. Bekijk daarom snel het grootste assortiment spuitgietverpakkingen van Europa en ontdek jouw ‘packaging that sells’.

Bekijk aanbod

Plastic verpakkingsmateriaal

Duurzaamheid voorop

Hoewel je bij duurzaamheid misschien niet meteen denkt aan plastic verpakkingen, blijkt dat alternatieven als karton, blik en glas zelfs meer impact hebben op het milieu dan recyclebaar kunststof. Bovendien zijn die alternatieve verpakkingsvormen voor veel producten niet geschikt. Daarom produceren we onze plastic verpakkingen met minimale ecologische footprint. Dat betekent 100% recyclebaar, te hergebruiken en geproduceerd met zo min mogelijk materiaal. Onze Slimline verpakkingen bevatten bijvoorbeeld tot wel 25% minder kunststof per verpakking!

Maatwerk & mogelijkheden van plastic verpakkingen

Ons uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan allerlei containers. Van emmertjes, bakjes en kokers tot potjes, schalen en bekers. In diverse maten. Zo vind je altijd een geschikte verpakking voor je product. Daarnaast bieden we ook maatwerk, waarbij we samen de perfecte container ontwikkelen én produceren. Een eventuele bedrukking geschiedt via in-mould labeling, waarbij we het label ín de verpakking verwerken. Milieuvriendelijk, hygiënisch, sterk en ook nog eens met lagere productiekosten!

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over onze plastic verpakkingen? Hoe we werken bijvoorbeeld of wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We adviseren je graag en zorgen voor een verpakking waarmee jouw producten beter tot hun recht komen. Met oog voor het milieu én het verkooppotentieel. Neem vrijblijvend contact op en laat je inspireren!

Neem contact op

duurzaamheid-voorop

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

In Mould Labeling voor beste resultaat

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Plastic verpakkingsmateriaal-nuttig-weten