Verpakkingen groothandel

Verpakkingen-groothandel
SFA verpakkingen

Efficiëntie en duurzaamheid in verpakkingen

Met onze jarenlange ervaring in de branche, produceert SFA Packaging steeds de perfecte verpakking, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw product. Dit begint met een opvallende verpakking die de aandacht trekt in de winkel. Maar we bieden meer! We richten ons ook op gebruiksgemak en duurzaamheid, en dit alles tegen zo laag mogelijke kosten. Als groothandel in verpakkingen weten we hoe we efficiënt en kosteneffectief kunnen produceren.

Neem contact op

Efficiëntie en duurzaamheid in verpakkingen
Maatwerk verpakkingen

Groothandel voor maatwerk verpakkingen

Bij SFA Packaging hebben we voor elk product een passende oplossing. Als specialist in kunststof verpakkingen bieden we een breed scala aan standaardverpakkingen, die kunnen worden voorzien van een in-mouldlabel. Of je nu vierkante, ronde, grote of kleine verpakkingen nodig hebt, bij ons is het allemaal mogelijk. Daarnaast zijn we jouw adres voor op maat gemaakte verpakkingen. Ideaal voor bedrijven die zich willen onderscheiden met creatieve vormen en unieke designs, die voldoen aan alle eisen op het gebied van gebruiksgemak, transport, inhoud en kosten.

Neem contact op

Specialist in voedselverpakkingen

We zijn gespecialiseerd in het verpakken van voedselproducten. Als groothandel in voedselverpakkingen zorgen we ervoor dat je product veilig en goed verpakt is. Luchtdichte verpakkingen, extra barrieres, of een focus op functionaliteit – wij hebben het allemaal. In een competitieve markt is een opvallende verpakking een meerwaarde die de verkoop kan stimuleren. Bij het ontwerp houden we natuurlijk rekening met alle voedselveiligheidseisen.

Neem contact op

Specialist in voedselverpakkingen
Duurzame verpakkingsgroothandel

Van ontwerp tot innovatieve verpakkingen

We beginnen met een inventarisatie van jouw verpakkingswensen. Desgewenst voeren we een schapanalyse uit: hoe kan jouw product opvallen tussen de concurrentie? Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp. Je ontvangt een 3d-prototype, dat we bijstellen waar nodig voordat we de volledige productie starten. Als duurzame groothandel in verpakkingen zetten we in op recyclebare materialen en gebruiken we ‘in-mouldlabeling’, een milieuvriendelijke, hygiënische en robuuste methode om labels in kunststof te verwerken.

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Verpakkingsoplossingen-nuttig-weten