Oh My Guts duurzaamheid ontmoet design

duurzaam ontmoet design
SFA verpakkingen

Duurzaamheid ontmoet design

In onze samenwerking met Oh My Guts hebben we een opmerkelijke stap vooruitgezet in het veld van duurzame verpakkingen. Geconfronteerd met de uitdaging om een verpakking te ontwikkelen die zowel milieuvriendelijk als visueel aantrekkelijk is, en daarnaast ook lichter in gewicht, hebben we een nauwe en productieve samenwerking met Oh My Guts opgebouwd. Onze teams werkten samen om elk detail te verfijnen, waarbij onze expertise en hun visie harmonieus samenvloeiden.

Functioneel en visueel aantrekkelijk

Functioneel en visueel aantrekkelijk

We hebben een geheel nieuw ontwerp geïntroduceerd, gebruikmakend van mono-materiaal dat zowel bestand is tegen hoge temperaturen als geschikt is voor diepvriesopslag. Deze keuze toont onze toewijding aan innovatie en onze vaardigheid in het creëren van functionele, maar ook visueel aantrekkelijke verpakkingen.

Verminderd plastic gebruik en frisse uitstraling

Het eindresultaat is een significante reductie in het gebruik van plastic, in lijn met onze inzet voor duurzaamheid. Tegelijkertijd heeft de verpakking een vernieuwde, frisse uitstraling gekregen, die perfect aansluit bij de identiteit van Oh My Guts.

Dit project is een toonbeeld van onze capaciteit om op maat gemaakte oplossingen te leveren die niet alleen milieubewust zijn, maar ook de merkidentiteit van onze klanten versterken en verrijken.

Merkversterking hand in hand

Dit samenwerkingsproject met Oh My Guts is een uitstekend voorbeeld van hoe een gedeelde visie op duurzaamheid en aantrekkelijk ontwerp kan leiden tot vernieuwende en doeltreffende resultaten.

Oh My Guts warm water