Out of Home verpakking

Out of home verpakking SFA Bolletje kruidnoten
SFA verpakkingen

Ben je toevallig ook bezig met de ontwikkeling van een nieuw product? Het spannende traject van het in de markt zetten van een nieuw concept? Welke wensen houden je dan bezig voor het wegzetten van een onderscheidende verpakking? SFA leverde recentelijk een pasklare verpakkingsoplossing voor een favoriet seizoensproduct.

Toen Bolletje bij SFA kwam met de vraag om mee te denken met een To Go verpakking was de eis helder: een maatvoering die past in de bekerhouder van je auto. We eten kruidnoten namelijk ook graag onderweg. Daarnaast niet onbelangrijk: een ruim volume voor een goed gevulde cup. En natuurlijk voldoende ruimte om die laatste kruidnoot ook nog uit je potje te kunnen halen.

Als SFA kunnen wij hiervoor een greep doen uit ons product aanbod, wat gerekend kan worden tot het grootste assortiment aan spuitgietverpakkingen in Europa. Daardoor kwamen wij uit bij ons volledig uit mono-materiaal gemaakte 500ml lichtgewicht model. Passend bij de gevraagde maatvoering, aantrekkelijk qua uiterlijk en uniek in de Nederlandse markt.

Ook een oplossing nodig?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.