Groothandel verpakkingsmateriaal

5 belangrijkste functies van verpakkingen
SFA verpakkingen

20 jaar expertise in verpakkingsoplossingen

Al meer dan 20 jaar zijn wij een toonaangevende groothandel in verpakkingsmaterialen. We leveren aan klanten in diverse sectoren, zowel nationaal als internationaal. We zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van duurzame verpakkingen, ideaal voor sectoren zoals de horeca en cosmetica-industrie. Onze producten zijn niet alleen duurzaam vervaardigd, maar ook 100% recyclebaar, wat klanten helpt te profiteren van lagere belastingtarieven. Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op voor een uitgebreid overzicht van onze mogelijkheden!

Neem contact op

20 jaar expertise in verpakkingsoplossingen
groothandel in maatwerk verpakkingsmateriaal

Groothandel in maatwerk verpakkingsmateriaal

Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van plastic verpakkingen. Hiermee profileren we ons als de groothandel met het meest uitgebreide aanbod van spuitgietverpakkingen in Europa. Vind je niet wat je zoekt? Dan staan wij klaar om een op maat gemaakt design te ontwikkelen. We onderscheiden ons van andere groothandels door onze focus op maatwerk, wat resulteert in gebruiksvriendelijkere en opvallendere verpakkingen in de schappen.

Neem contact op

Herbruikbaar en 100% recyclebaar verpakken

Als groothandel verpakkingsmateriaal zetten wij ons in voor duurzaamheid. We produceren herbruikbare verpakkingen van 100% recyclebaar kunststof, ongeacht de grootte van de bestelling. Zo minimaliseren we onze ecologische voetafdruk en bieden we onze klanten de mogelijkheid om te profiteren van de regeling tariefdifferentiatie kunststof, waarmee lagere tarieven voor de afvalbeheer mogelijk zijn. Dit is een win-winsituatie voor zowel het milieu als onze klanten.

Neem contact op

Herbruikbaar en 100% recyclebaar verpakken
Flexibele verpakkingsoplossingen voor elk bedrijf

Flexibele verpakkingsoplossingen voor elk bedrijf

Daarnaast begrijpen we bij SFA Packaging het belang van flexibiliteit in de dynamische markt van verpakkingsmaterialen. Om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen, bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan standaardverpakkingen, maar ook de mogelijkheid tot het bestellen van kleinere aantallen. Deze aanpak stelt kleinere bedrijven en start-ups in staat om zonder grote investeringen toch kwalitatieve en op maat gemaakte verpakkingen te gebruiken. Onze klantgerichte service, gecombineerd met onze expertise in de sector, maakt ons de ideale partner voor al jouw verpakkingsbehoeften.

Neem contact op

Past SFA bij jouw verpakkingsbehoeften?

Als producent en leverancier van plastic verpakkingen biedt SFA Packaging een unieke service door ook in kleine hoeveelheden te leveren, waardoor we functioneren als een volwaardige groothandel verpakkingsmateriaal. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over onze producten, productiewijze of maatwerk designs? Onze specialisten staan klaar om je te adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Past SFA Packaging bij jouw verpakkingsbehoeften

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

gebruiksvriendelijk

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

gebruiksvriendelijk

In Mould Labeling voor beste resultaat

gebruiksvriendelijk

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Polypropyleen verpakkingsmateriaal JOZO