Volgende stap in verduurzaming kunststof verpakkingen

SFA NewBorn
SFA verpakkingen

Deze maand verwelkomt SFA Packaging een nieuwe telg in haar duurzame verpakkingslijn. Deze vernieuwende Slimline verpakkingen kenmerken zich door een significant lichter gewicht en zijn 100% recyclebaar. Nu is deze lijn uitgebreid met een 90ml verpakking. Het is een volgende stap in de verduurzaming van kunststof verpakkingen.

Brede variatie

Met deze nieuwe toevoeging bevat de SFA Slimline verpakkingslijn een nog bredere variatie aan inhoudsmaten, van 90ml tot 1100ml. Daarnaast is elke maat beschikbaar in twee varianten: als verpakking met (TE) breeksluiting en als seal verpakking.

Bij deze laatste variant is het tevens mogelijk de deksel te vervangen door een (her-sluitbare) seal waarmee een nog grotere gewichtsbesparing kan worden gerealiseerd.

“Het is onze missie om duurzame verpakkingen de norm te maken.”

Ecologische voetafdruk

SFA Packaging staat bekend om haar innovatieve producten die uitblinken in duurzaamheid. “Wij vinden het belangrijk om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en voedselverspilling tegen te gaan. We werken daarom uitsluitend met mono-materiaal,” vertelt Alexander Heinsdijk, Business Development & Marketing Manager bij SFA Packaging. “Het is onze missie om duurzame verpakkingen de norm te maken.”

Verantwoord alternatief

Deze nieuwste aanvulling op de bestaande verpakkingslijn maakt duidelijk dat het bedrijf deze missie serieus neemt. De volledig recyclebare Slimline verpakkingen bieden een verantwoord alternatief in het segment van kunststof verpakkingen.

150133 - 90ml 150132 - 90ml

Ook een oplossing nodig?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.