Eureka voor de Horeca!

Eureka-voor-de-Horeca
SFA verpakkingen

Sinds kort hebben we een gloednieuwe ronde verpakking met een inhoud van 1.000ml beschikbaar. De inhoudsmaat is uiteraard niet nieuw in ons assortiment, maar de afmetingen zijn heel specifiek afgestemd op diverse gangbare horecakratten

Gestroomlijnd design

Ons uitgangspunt is dat een verpakking zichzelf hoort te verkopen. Daarom hebben wij ook bij deze verpakking weer de nadruk gelegd op een fraai gestroomlijnd design. Wat lichter qua gewicht, maar toch stevig genoeg voor het afvullen van hete sauzen en soepen. Een prachtige aanvulling op de reeds beschikbare reeks duurzame verpakkingen.

Maximaal duurzaam

Zoals bekend gebruikt SFA alleen mono materialen voor de vervaardiging van haar verpakkingen, waarmee ons totale aanbod 100% recyclebaar is. Uiteraard kunnen wij zowel de cup als de bijbehorende 133mm deksel ook leveren met IML bedrukking.

Licht, maar gebruiksvriendelijk

Gewichtsreductie is een essentiële voorwaarde bij de ontwikkeling van een nieuwe verpakking. Waar dit type product veelal werd geleverd met een hengsel, hebben wij in samenspraak met onze klanten doelbewust voor een ontwerp gekozen zonder hengsel. Dit scheelt in gewicht zonder in te boeten op gebruiksvriendelijkheid.

Nieuwe ronde verpakking

Wilt u een sample aanvragen?

Dat kan! We hebben deze nieuwe verpakking in transparant beschikbaar, maar kunnen deze uiteraard in iedere gewenste kleur produceren. Dat doe je Sample aanvragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook een oplossing nodig?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.