Plastic packaging

SFA Packaging design
SFA verpakkingen

Plastic packaging

Veel producenten in zowel de food als non-food sector kiezen voor plastic packaging. En terecht, want kunststof is een bijzonder veelzijdig product. Verpakkingen van dit materiaal zijn immers in allerlei soorten en maatvoeringen verkrijgbaar en beschermen producten tegen licht, vocht en beschadigingen tijdens transport. Bovendien kun je ze dusdanig vormgeven dat ze meer opvallen in het schap. Ook niet onbelangrijk!

Maar het kan nog beter; bij SFA produceren en leveren we duurzame plastic packaging. Gemaakt van homogeen materiaal en 100% recyclebaar, waarmee onze verpakkingen voldoen aan de vereisten voor de aanvraag van een verlaagd belastingtarief waarmee je korting kunt krijgen op de kunststof afvalbeheersbijdrage. Bekijk daarom snel het grootste aanbod spuitgietverpakkingen van Europa en ontdek de perfecte container voor jouw product!

Bekijk aanbod

Plastic verpakkingsmateriaal

Maatwerk

Hoewel ons assortiment allerlei bekertjes, bakjes, potjes, schaaltjes en emmertjes in diverse vormen en maten bevat, kun je ook bij SFA een traject bewandelen waarbij we samen een verpakking op maat ontwikkelen. Tijdens een dergelijk traject ontwerpen en produceren we een unieke plastic packaging die voldoet aan al jouw wensen – en die van je doelgroep. Daarbij kunnen we zowel de standaard- als custom made modellen voorzien van sterke en hygiënische bedrukking via in mould labeling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook plastic packaging is duurzaam

Kunststof verpakkingen zijn in de ogen van veel mensen doorgaans niet duurzaam. Maar niets is minder waar. Plastic containers zijn, mits recyclebaar zoals de verpakkingen van SFA Packaging, vaak zelfs minder milieubelastend dan alternatieven als karton, blik of glas. Bovendien kennen die alternatieven niet altijd dezelfde eigenschappen als kunststof, waardoor producten soms minder goed beschermd kunnen worden tegen externe invloeden en er meer verspilling optreedt.

Neem contact op

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod of wil je meer weten over de mogelijkheden van uniek plastic packaging? We adviseren je graag en zorgen voor de ideale container voor jouw producten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we met onze duurzame verpakkingen ook jouw omzet kunnen verhogen.

Neem contact op

Meer weten

Dit zeggen onze klanten over ons

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

Icoon gebruiksvriendelijkheid

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

Icoon gebruiksvriendelijkheid

In Mould Labeling voor beste resultaat

Icoon gebruiksvriendelijkheid

100% recyclebaar kunststof

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met ‘food approved’ inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
Nuttig om te weten