Packaging that sells

100% recyclebare
verpakkingen

SFA Packaging realiseert kunststof verpakkingen die 100% recyclebaar zijn, prettig in gebruik zijn én opvallen in het schap. Voor iedere branche.

SFA Advies en ontwerp
SFA verpakkingen
SFA icoon

Standaard verpakkingen

Bij SFA Packaging vind je het grootste aanbod verpakkingen. Zo vind je altijd de verpakking die jouw product past. Ontdek de mogelijkheden.

Standaard verpakkingen
Verpakking op maat

Verpakkingen op maat

Een verpakking op maat laten maken? Dat kan bij SFA Packaging! Perfect afgestemd op jouw doelgroep en op de productielijn.

Maatwerk verpakkingen
SFA verpakkingen
De mogelijkheden van maatwerk
Maatwerk experts SFA
Advies en ontwerp
Maatwerk door experts

Advies en Ontwerp

De verpakking is een cruciaal onderdeel van jouw product. Hoe het eruit ziet, hoe gebruiksvriendelijk het is en hoe het werkt in de productielijn. Alles moet perfect op elkaar afgestemd zijn. SFA Packaging denkt met je mee en adviseert voor het beste resultaat.

Alles over SFA

Duurzaamheid

Kunststof verpakkingen hebben een grote impact op onze leefomgeving. Daar zijn wij als speler in de markt van kunststof bewust van. Daarom produceren wij uitsluitend verpakkingen die 100% recyclebaar zijn. En we beperken de hoeveelheid materiaal tot een minimum. Vanzelfsprekend? Voor ons wel! Wij werken continu aan de verduurzaming van onze verpakkingen.

Betrokkenheid
SFA verpakkingen
Onze klanten

Referenties

We hebben al veel bedrijven en merken geholpen bij het ontwikkelen en produceren van verpakkingen. Dit zeggen onze klanten over ons.

Grozette logo

Grozette

“De combinatie van ruime ervaring in de verpakkingsbranche voor voeding en de expertise op het gebied van tailormade verpakkingen heeft ons doen kiezen voor SFA Packaging. SFA heeft zich in dit project een waardevolle partner getoond die proactief meedenkt en streeft naar maximale kwaliteit en dienstverlening.”

Koppert Cress logo

Koppert Cress

“SFA denkt écht met je mee en gaat hierin een stap verder dan wat ik gewend ben en speelt daarmee een onderscheidende rol. Dit heb ik als heel prettig ervaren.”

SFA verpakkingen
Onze projecten

Projecten

Vanaf het moment van oprichting hebben steeds meer prachtige bedrijven en merken ons het vertrouwen gegeven hun verpakkingen te ontwikkelen en produceren.

duurzaam ontmoet design

Oh My Guts: duurzaamheid ontmoet design

In onze samenwerking met Oh My Guts hebben we een opmerkelijke stap vooruitgezet in het veld van duurzame verpakkingen.

Project bekijken
recyclebare strooibus verpakking

100% recyclebare strooibus verpakking

SFA Packaging heeft voor een grote, internationale suikerproducent een nieuw concept ontwikkeld voor een 100% recyclebare strooibus verpakking.

Project bekijken
Nieuwe lijn duurzame verpakkingen

SFA Slimline: onze nieuwe lijn duurzame verpakkingen

SFA introduceert twee compleet nieuwe verpakkingslijnen, uiteraard vervaardigd uit mono-materiaal en daarmee 100% recyclebaar én duurzaam.

Project bekijken

SFA nieuws

zoutvaatje JOZO amerika

JOZO-zoutvaatje maakt indruk in Amerika

Bericht bekijken

Polypropyleen: een veelgebruikte kunststof

Bericht bekijken

De 5 belangrijkste functies van verpakkingen

Bericht bekijken

Van recyclebaar naar circulair met NextCycle IML

Bericht bekijken
SFA verpakkingen